fi

Takaisin

 

Sivuston kokonaisvaltainen päivitys on meneillään. Kaikki toiminnallisuudet ja informaatio ei ole toiminnassa tällä hetkellä.


Yritys

Fineko Green Technologies Oy on asiantunteva ja osaava Suomalainen toimija. Olemme tuottamiemme tuotteiden asiantuntija ja teemme kehitysyhteistyötä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Pääkonttori sijaitsee Vaasan Airport Parkissa Runsorin Puistokatu 6:ssa. Rakennamme Suomeen jälleenmyyntiverkostoa, joka kattaa jo suuret kasvukeskukset. Päämarkkina-alueemme Suomen lisäksi ovat muut Pohjoismaat,  Baltia sekä Keski Eurooppa.

 

Liiketoiminta-alueet

Yhtiön tuoteportfolio jakaantuu kolmeen pääryhmään, pinnoitukseen, rakennusmateriaaleihin sekä varsinaisiin kemiantuotteisiin.

 
Yksi tärkeimmistä kilpailueduistamme on tuotteidemme erinomainen käyttäjä- ja ympäristöystävällisyys. Laatujärjestelmät ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaperiaatteita. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin korkealaatuisia ja ominaisuuksiltaan tehokkaita tuotteita, jotka ovat turvallisia niin käyttäjälle, käyttökohteille kuin ympäristöllekin.

 

HUOM! Käsittelemme ainoastaan sähköisiä laskuja. Verkolaskutus sekä skannauspalvelun tiedot löytyvät tästä

Fineko Oy:n tavaramerkit: Finchem, Total protect, Agri, Medica, Nature, Marine Clean, Ecofilm, Finfloat, Findeck ja Findock

 

Toimintapolitiikka

Myynti- ja toimitusehdot

toimitusehdot.png