fi

Takaisin

VAIVATON JA EKOLOGINEN TUOTESARJA ERILAISTEN ALUSTEN KUNNOSSAPITOON

Marine Clean® tuoteperhe koostuu alusten kokonaisvaltaiseen huoltoon kehitetyistä ekologisista ja monipuolisista tuotteista.
Marine Clean® tuotteissa yhdistyy vuosikymmenien käyttökokemukset, testaus ja uusin teknologia.

Marine CleanⓇ Original tehopesu täytti jo 20 vuotta ja sen kunniaksi uudistimme tuotteen ilmeen ja toimme Fineko MARINE™ tuoteperheeseen uusia tuotteita.

Marine CleanⓇ ekologinen veneenpohjan puhdistusaine sopii erinomaisesti pohjakasvuston poistoon jättäen vahamaisen kiiltävän pinnan. Katso kuva (pdf) Aine irroittaa ja puhdistaa helposti ja vaivattomasti myös muut biologisten organismien jättämät likajäämät, kuten, levät, home, sammal sekä sadevesijäämät, kalanliman ja veren.< Perinteisesti veneen pohjan kasvustoa ehkäistään erityisillä pohjamaaleilla, jotka ovat vesiympäristölle haitallisia ja myrkyllisiä. Veneen pohjan pesu on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto myrkkymaalaamiselle. Puhdas pohja lisäksi vähentää kitkaa ja siten vähentää polttoaineen kulutusta.
Marine CleanⓇ Pohjanpesuaine täyttää pesuaineille asetetut EU-vaatimukset, on biologisesti hajoava ja myrkytön. Ei sisällä oksaalihappoa eikä hiilivetyjä.
Voidaan käyttää myös aitoihin, terasseihin, ikkunanpelteihin, syöksyputkiin ym. Lisäksi erinomainen ruosteen poistaja. Valkaisee haalistuneen gelgoat pinnan.

Marine Clean vahashampoo. Shampoo irroittaa levän, noen ja muut liat veneestäsi ja laiturista. Kehitetty hellävaraiseen vahapesuun. Jättää pesun jälkeen kirkkaan, kiiltävän polymer-vahapinnan veneiden kansiin, terasseihin,ponttooneihin jne. Biologisesti hajoava.

Marine Clean fosfaatiton yleispesuaine. Tehokas yleispuhdistusaine veneiden puhdistukseen kaikille vedenkestäville pinnoille sisä- ja ulkokäyttöön (maalatut, vahatut, gelcoat, ABS, teräs, tekstiilit). Jättää raikkaan tuoksun. Tehokas ja nopea Total Protect™ teho, jolla laaja ja pitkävaikutteinen bakteereja, sieniä ja viruksia tuhoava vaikutus. (mm. Escherichia coli, Streptococcus faecalis, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, HBV, HIV, Candida albicans)

Marine Clean Hydro kuomusuoja on likaa ja vettä hylkivä näkymätön kangasta suojaava impregnointiaine. Se on vesiliukoinen, täysin myrkytön, VOC-yhdisteetön käyttäjä- ja ympäristöystävällinen tuote. Käytetään veneen kuomujen vuotavan kankaan eheyttämiseen vedenpitäväksi ja likaa hylkiväksi. Voidaaan käyttää myös purjeisiin, aurinkovarjoihin, telttoihin ja vaatteisiin. Aine parantaa kemikaalikestoa (hapot, emäkset, suolat), estää mikrobien kasvua ja kerrostumista sekä suojaa suolojen syövyttävältä vaikutukselta kaikilla tekstiilipinnoilla. Tekee pinnasta helposti puhtaanapidettävän, itsepuhdistava vaikutus. Hengittävä kalvo sallii vesihöyryn haihtumisen samalla estäen kosteuden pääsyn rakenteisiin. Näkymätön suoja, ei värjää tai tahraa eikä muuta kankaan väriä tai koostumusta.

Marine Clean homesuoja veneiden kaikkien sisäpintojen, myös kuomujen, pitkävaikutteiseen, nopeaan ja tehokkaaseen desinfiointiin ja puhtaanapitoon. Vaikuttavana Fineko Total protect™ tehoaine, jolla on tutkitusti laaja ja pitkävaikutteinen bakteereita, sieniä ja viruksia tuhoava vaikutus. Ehkäisee tehokkaasti mm. homeiden, hiivojen, sienien ja mikrobien kasvua. Myrkytön sumute ei sisällä perinteisiä antibakteerisia aineita kuten kuparia, sinkkiä tai hopeaa.

Marine Clean A25 lasisuoja Easy-To-Clean A25 aineella käsitellystä pinnasta tulee kestävä ja hydrofobinen, joka estää lian sekä suola- ja kalkkijäämien kiinnittymisen ja tekee niistä helposti puhdistettavia. Ei muodosta kalvoa, vaan teho perustuu kemialliseen sitomiseen. Ei vaikuta pinnan ulkonäköön. Voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkopinnoilla.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä, jonka tuloksena pyrimme tuomaan markkinoille uusia ympäristöystävällisiä tuotteita.

Ekologiset Fineko MARINE™ Clean tuotteet on kehitetty Suomessa.

Fineko MARINE™ tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjäverkostomme kautta. Tukkumyynti ainoastaan suoraan kauttamme. Fineko Marine Clean jälleenmyyjät löydät tästä kartasta. 

Selaimesi ei tue javascriptiä.

marineclean1_01.png

Marine Clean® pohjanpesuaineen ilme uudistettiin juhlavuoden 2014 kunniaksi.

Mikäli selaimesi ei tue javascriptiä eivätkä tuotenapit ole näkyvissä sivun yläreunassa, voit ladata tuotekortit näistä allaolevista linkeistä:

Marine CleanⓇ Pohjan tehopesu

Marine CleanⓇ Homeenesto  

Marine CleanⓇ Hydro kuomusuoja

Asenna Adobe Flash nähdäksesi tämä sisältö.