Takaisin

Fineko Coating on Vaasan seudulla toimiva metalliteollisuuden alihankintayritys. Palvelemme asiakkaitamme ja koko toimintamme kattaa tuotteiden esikäsittelystä pinnoitukseen, kokoonpanoon ja logistiikkaan 4.000 neliön nykyaikaiset tuotantotilat vastaavat suuryrityksen tarpeita. Tuotantotilat muodostuvat vaasan talousalueen nykyaikaisimmasta jauhemaalauslinjasta sekä kokoonpanoyksiköstä. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja tietotaidon ansiosta sekä korkealaatuisten materiaalien käytöstä syntyy huippulaatua loppukäyttäjälle..

Pystymme ainoana Suomessa tarjoamaan tuotteille tuotekohtaisen jäljitettävyyden ja webin-kautta Ti-To seurannan.

TEEMME
• Puhdistus ja esikäsittely: Kaikki pintakäsiteltävät tuotteet käyvät läpi 5-vaiheisen rasvanpoistopesun. Pesun ja huuhtelun loppuvaiheessa tehtävä Oxsilan-käsittely sopii sinkitylle, kylmävalssatulle teräkselle ja alumiinille. Edistää maalin tarttuvuutta ja parantaa korroosiosuojausta yhdessä maalin kanssa. Käsittely ei sisällä lainkaan fosfaatteja tai haitallisia raskasmetalleja ja on siksi ympäristöystävällinen. Oxsilan -käsittely ei vaadi monivaiheista esikäsittelyprosessia, jonka ansiosta riski laatuvaihteluille on pienempi.
• Jauhemaalaus: Polttomaalaus on nopea, ympäristöystävällinen ja mekaanisesti sekä kemiallisesti kestävä metallituotteiden pinnoitustapa.
• Tuotteiden kokoonpano: pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteiden kokoonpanoa maalauksen jälkeen, joten saamme säästettyä aikaa, vaivaa ja lisäämme tehokkuutta.
• Jälkikäsittely tarpeen mukaan
• Tuotteiden pakkaus: Pakkaamme pinnoitetut tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti
• Logistiikka: Pitkät välimatkat eivät ole ongelma. Tarvittaessa tuotteet liikkuvat Finekon edullisilla rahtisopimuksilla pitkätkin etäisyydet

YMPÄRISTÖ
Jauhemaalaus on ympäristöystävällisempää kuin märkämaalaus, jossa vapautuu ympäristöön haitallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC).
Otamme toiminnassamme ympäristön huomioon . Jauhemaalauksessa ylimääräinen maali kerätään talteen, voidaan uudelleenkäyttää
ja kierrättää, joka säästää ympäristön kuormitusta.

TUOTEVOLYYMIT JA KAPPALEKOKO
Automaatiotekniikkamme mahdollistaa suuretkin sarjat. Käsiteltävien kappaleiden koko voi vaihdella 50mm:stä jopa 3m kokoisiin kappaleisiin (MAX L 3000mm, MAX S 1200mm, MAX K 2100mm)

TOIMITUSAJAT
1 - 4 vrk sopimuksen mukaisesti

MAALIT JA VÄRIT
Yleisimmin käytettyjä ja Suomessa helposti saatavia ovat polyesteri- ja epoksimaalit sekä näiden sekoitus epoksipolyesteri. Asiakkaan kanssa neuvotellen voimme ratkaista parhaan mahdollisen lopputuloksen, kestävän ja kustannustehokkaan. Yleisimmin jauhemaalauksessa käytetään RAL Classic kokoelmaa, joita on 190 perussävyä ja 15 metallihohtosävyä, Myös muita mahdollisia ovat kromimaalit, kuumakestomaalit, efektimaalit jne jne..       Värisävyt sekoitetaan aina maalitehtaissa eikä maalaamo voi enää siihen vaikuttaa.

YHTEYDENOTTO

Pintakäsittelylaitos sijaitsee Vaasan Runsorissa Airport parkissa osoitteessa Runsorin puistokatu 6.

Tarjouspyynnöt ja tiedostuelut voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen pinnoitus@fineko.fi .

Fineko_Coating_fi_.jpg

Myynti:

Tavaran Vastaanotto/Lähettämö:
Pasi Jokinen
+358(0)40 8684 415
pasi.jokinen@fineko.fi

Yhtiön kaikki yhteystiedot löytyvät täältä www.fineko.fi/fi/yhteystiedot/